Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kiinteistönhoito

Erikoisosaamisemme perustuu juuri kiinteistönhoitoon. Hyvin hoidetussa kiinteistössä ihmiset viihtyvät, eläminen on turvallista, eivätkä rahasi mene harakoille.

Meiltä saat kaikki kiinteistösi ylläpitämiseen tarvittavat laadukaat palvelut.

Kiinnitämme erityistä huomiota kiinteistöjen energia-tehokkuuteen. Koulutetut kiinteistönhoitajamme havainnoi kiinteistön energiasäästökohteet ja raportoi niistä asiakkaalle. Kohteidemme energiataloutta seurataan ja kehitetään päivittäisten kiinteistönhuoltotöiden ohella.

Turvallisuus on kiinteistönhoidon perusasioita. Me varmistamme, että ovet ovat lukossa sovittuina aikoina, jäinen piha on hiekoitettu ja kaivot vetävät. Painotamme ennakoinnin merkitystä.

Perus kiinteistönhoitopalveluamme on  kiinteistötekniset työt,kuten sähkö-, lv- ja sisäilmapalvelut. Sisätyöt, kuten kiinteistön teknisten koneiden ja laitteiden huollot, korjaukset ja asennukset.

Yhteistyössä on voimaa

 

 Meidän kautta löytyy alan kuin alan parhaimmat yhteistyökumppanit.

Toimintatapamme

 

 Asiakkaamme voivat esittää meille erikoisimmatkin toiveet, jotka me toteutamme ammattitaidolla. Pitkä työkokemus ei siis tarkoita kaavoihin kangistumista – me vastaamme tämän päivän muuttuviin tarpeisiin, emmekä pelkää tehdä jotain erilaista!